top of page

Daar is 'em....!! Gooooooooaaalll!


Oh wat was dat toch een zalige man, Rik de Saedeleer. Als geen ander kon hij een voetbalwedstrijd naar een hoger niveau tillen met zijn commentaar.

Voor de mensen die een ietsiepietsie jonger zijn dan mij en geen flauw benul hebben over wie of wat ik het heb, wil ik jullie volgende compilatie niet onthouden :
Benieuwd wat zijn pronostiek zou zijn voor de wedstrijd van vanavond tegen Portugal. Ik hoop natuurlijk op een klinkende overwinning en ik weet nu al dat mijn hartslag vanavond weer recordhoogtes zal bereiken. Ja, ik ben nogal ...euh... lichtjes fanatiek. Ik heb afgesproken met mijn vriendin Inge dat ik deze keer aan de andere kant van haar ga zitten tijdens de wedstrijd, nadat ik haar bovenarm tijdens de vorige wedstrijd bijna blauw kneep van de spanning. Op dezelfde plek van haar vaccinatie dan nog wel, ocharme. U kan het al raden, ik ben niet het type dat wezenloos naar het scherm zit te staren. Sterker nog: ik kan me soms niet van de indruk ontdoen dat mensen mij geamuseerd gadeslaan terwijl ik naar de wedstrijd kijk. Of meewarig, wie weet....

Nee, voetbal is voor mij echt een feest. Tenzij Ronaldo daar vanavond een stokje voor steekt. Maar ik droom alvast van de kwartfinale. Zodat Ronaldo na afloop even zuur kijkt als toen zijn standbeeld werd onthuld, weet u nog? ;)
Mijn outfit voor vanavond ligt alvast klaar. Nu nog de zenuwen proberen te bedaren. Come on Belgium!!


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hop!

Oogvocht.

Den Bleiter, zo werd politicus Bert Anciaux wel eens vaker denigrerend genoemd. Omdat hij herhaaldelijk en plein public zijn tranen de vrije loop liet. Heel herkenbaar voor mij. In het verleden sprak

Comments


bottom of page