top of page

BIO

This is me!
 

(met windmachine. weliswaar...)

20210421_WAKkrant__LDW5233-bw.jpg

Foto: Luc Dewaele
 

Photography is an art of observation.
It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.
-Elliott Erwitt-
8fcdd6a4ebf1ccb46905aabab12756b7.jpg

Dit is wel heel erg op mij van toepassing. Ik ga de deur niet uit zonder mijn camera's, ook al ga ik gewoon even naar de bakker. Stel je voor dat ik iets interessants zie en ik heb mijn camera niet bij me. Drààààma!

Ik ben dus zo iemand die als gevolg daarvan altijd en overal (of toch heel vaak) te laat komt. Langs deze weg een oprechte mea culpa aan vrienden en familie. Ik kan helaas niet beloven dat het beter wordt. ;)

Maar ga je met mij op stap, dan moet je geduld hebben, héél veel geduld. Ik ben dan ook nog eens zo iemand die overal het mooie van ziet. Dat kan een mooi landschap zijn, maar het liefst maak ik portretten van mensen. Of mensen in combinatie met mooie architectuur. Bloemetjes en bijtjes zijn dan weer minder mijn ding. Maar kijk, ook daarin heb ik mezelf wel al eens verrast. ;)

Stormy weather. We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt, denk ik. Er waren tijden dat de lucht boven mijn hoofd gitzwart was en de één na de andere storm zich aandiende. But what doesn't kill you, makes you stronger, zeggen ze. Om Leonard Cohen nog even te citeren:

Forget your perfect offering
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in

Mijn ogen worden misschien stilaan vintage en er ligt al een serieus pakske eelt op mijn ziel. Maar ik sta nog altijd gulzig in het leven en dat helpt me ook bij mijn fotografie.

Tekst

_MG_9607 (2).jpg

OVER mij

Wat ik het leukste vind aan fotografie, is dat ik andere mensen blij kan maken met mijn foto's. Maar wist je dat er zoveel meer is wat ik op dat gebied kan doen voor anderen?

Contacteer me:

Ik beantwoord al uw vragen met veel plezier.

Email :       info@studiokto.com

Telefoon :  058/596626

Dankjewel!

bottom of page